Smart Data & AI Summit Saudi-Arabia 2024

27. mai 2024

 • Utforsk AI- og datafremskritt på Smart Data & AI Summit, 27.-28. mai 2024
 • Nettverk med mer enn 300 fagpersoner og hør innlegg fra de beste bransjeekspertene i Riyadh
 • Lær praktiske AI-applikasjoner i tråd med Saudi Vision 2030

Smart Data & AI Summit arrangeres 27.-28. mai 2024 på JW Marriott Hotel i Riyadh i Saudi-Arabia. 

Saudi-Arabia skaper det perfekte miljøet for gründere og innovatører som ønsker å trives i den digitale sektoren og sektoren for kunstig intelligens. 

Dette etterlengtede arrangementet vil samle toppledere og tankeledere for å utforske fremtiden for stordataanalyse og kunstig intelligens i kongeriket. Med over 300 fagpersoner fra ulike sektorer lover toppmøtet å bli en viktig begivenhet for AI- og dataentusiaster.

Sikre deg plass ved å besøke offisiell registreringsside.

Oversikt

Smart Data & AI Summit Saudi Arabia 2024 vil fordype seg i de nyeste fremskrittene innen dataanalyse og kunstig intelligens. Toppmøtet, som er i tråd med Saudi-Arabias Vision 2030, har som mål å posisjonere kongeriket som et ledende datadrevet knutepunkt. Arrangementet vil dekke et bredt spekter av temaer, fra integrering av kunstig intelligens i forretningsintelligens til etisk kunstig intelligens for sosialt gode.

Høydepunkter på agendaen

På programmet står et omfattende utvalg av hovedforedrag, paneldiskusjoner og tekniske økter som tar for seg de mest presserende temaene i bransjen:

 • Data- og AI-dynamikk: Shaping the Future Landscape of the Digital Economy: Dr. Sohail Munir, ekspert på GovTech og nye teknologier, vil utforske hvilken rolle data og kunstig intelligens spiller for å fremme innovasjon og motstandsdyktighet i møte med økonomiske utfordringer. I denne sesjonen vil vi også diskutere demokratiseringen av data- og AI-verktøy for å styrke små og mellomstore bedrifter og oppstartsbedrifter, samt behovet for en proaktiv politikk for å støtte disse teknologiene.
 • Fra data til beslutning: Styrking av beslutningsprosesser med GenAI: Ahmed Tarek, Director of Sales Engineering i Incorta, vil introdusere Incortas banebrytende dataplattform som forenkler dataanalyse i sanntid gjennom direkte datakartleggingsteknologi. Sesjonen vil vise hvordan ulike bransjer bruker Incorta til å effektivisere dataarbeidsflyten og forbedre analyseeffektiviteten, samt fremtidige trender innen GenAI og integrering av maskinlæring.
 • Paneldiskusjon - Utover automatisering: Å fremme menneskelig selvstendighet i AI-landskapet: Dette panelet, som ledes av Mousa Alhajlah fra King Saud University, vil se nærmere på hvordan AI-teknologien kan bidra til å forbedre snarere enn å erstatte menneskelige evner. Diskusjonen vil fokusere på hvordan man kan balansere automatisering med å bevare menneskesentrerte verdier, og hvordan enkeltpersoner kan forberede seg på en fremtid med integrert AI. Blant paneldeltakerne er Abdulaziz Alsaykhan fra Saudi Esports Federation og Majid Jan fra Petromin Corporation.
 • Maksimering av forretningseffekten: Effektivisering av AI-integrering med BI for bedre beslutningstaking: Mohamed Rabie Elgeziry fra MicroStrategy vil diskutere optimalisering av beslutningstaking gjennom sømløs AI-integrasjon. Økten vil ta for seg hvordan du kan gi arbeidsstyrken handlingsrettet innsikt og utnytte styrte og sikre data for å lykkes med AI.
 • Integrering av GenAI i den digitale økonomien: Turki Al-Thakafi, Data Analytics Lead i SAS, vil belyse fordelene med generativ AI, inkludert økt interaktivitet og personalisering gjennom avanserte chatbots og anbefalingssystemer. Presentasjonen vil også ta for seg markedspotensialet og utfordringer knyttet til implementering av GenAI, for eksempel nøyaktighet, personvern og styring.
 • Digitalisering og kunstig intelligens i infrastruktur for smarte byer: John Seed, Group Director of Strategy & Development i Dar Al Riyadh, vil diskutere ulike typer vellykkede investeringer i digitalisering av smartbyer, viktigheten av menneskelig kapasitet ved siden av teknologisk innovasjon og relevante AI-applikasjoner som kommer saudiske byer til gode.
 • Bruk av GenAI med strukturerte og semistrukturerte data: Rami Jarbou, salgsingeniør hos Denodo, vil utforske hvordan Retrieval-Augmented Generation (RAG) forbedrer Large Language Models (LLM) ved å slå sammen eksterne offentlige data med konfidensielle interne data. I denne sesjonen vil det bli diskutert hvordan datavirtualisering forbedrer RAG-rammeverkene og forbedrer skalerbarheten og tilpasningsevnen til skiftende datamiljøer.

Bemerkelsesverdige foredragsholdere

Toppmøtet kan skilte med en imponerende rekke foredragsholdere fra ledende organisasjoner, deriblant

 • Dr. Sohail Munir: Ekspert på GovTech og nye teknologier, tidligere Smart Dubai Government & NEOM
 • Nayef Al-Otaibi: Viseadministrerende direktør og digital sjef, Saudi Aramco
 • Akram Nour: Sjef for digital transformasjon, Economic Cities and Special Zones Authority
 • Dr. Eyad Buhulaiga: Chief Data & Digital Strategy Officer, Saudi Electricity Company
 • Jalal Alowibdi: Direktør - Senter for dataanalyse og forretningsinformasjon, Departementet for Hajj og Umrah
 • Abdulaziz Alsaykahn: administrerende direktør for teknologi, Saudi Esports Federation

Grunner til å delta

 1. Innovativ innsikt: Få innsikt i banebrytende AI- og dataanalyseløsninger som er skreddersydd for ulike bransjer.
 2. Ekspertforedragsholdere: Hør fra toppledere og eksperter som driver AI- og dataagendaen i Saudi-Arabia.
 3. Muligheter for nettverksbygging: Kom i kontakt med over 300 fagfolk, inkludert CDO-er, CIO-er og IT-sjefer fra ledende organisasjoner.
 4. Tilpasning til Visjon 2030: Forstå hvordan Saudi-Arabias Vision 2030 former fremtiden for data og kunstig intelligens.
 5. Praktiske anvendelser: Lær om virkelige anvendelser av kunstig intelligens og dataanalyse som fremmer vekst og innovasjon.

Informasjon om arrangementet

Beliggenhet: JW Marriott Hotel, Riyadh, Saudi-Arabia

Datoer: 27.-28. mai 2024

Registrering: Sikre deg plass ved å besøke offisiell registreringsside

Ikke gå glipp av muligheten til å være i forkant av data- og AI-innovasjon. Bli med på Smart Data & AI Summit Saudi Arabia 2024 for å utforske, lære og bygge nettverk med de beste i bransjen.

Bli med i fremtiden


ABONNER I DAG

Tydelig, kortfattet og omfattende. Få et grep om AI-utviklingen med DagligAI

Eugene van der Watt

Eugene har bakgrunn som elektroingeniør og elsker alt som har med teknologi å gjøre. Når han tar en pause fra AI-nyhetene, finner du ham ved snookerbordet.

Ingen kategorier funnet.
×

GRATIS PDF EKSKLUSIV
Hold deg i forkant med DailyAI

Meld deg på vårt ukentlige nyhetsbrev og få eksklusiv tilgang til DailyAIs nyeste e-bok: "Mastering AI Tools: Din 2024-guide til økt produktivitet".

*Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev aksepterer du vår Retningslinjer for personvern og vår Vilkår og betingelser