Transformering af søgning med Googles generative AI

2. juni 2023

I en af de største omlægninger af brugeroplevelsen i årevis har Google nu afsløret sine nye generative AI-funktioner. Med fokus på at strømline søgeprocessen giver den større indsigt i emner, forskellige synsvinkler og mere effektiv udførelse af opgaver.

Brugere kan gå i samtalemodus og stille Google yderligere spørgsmål om det emne, de undersøger, ved at vælge muligheden for at "stille et opfølgende spørgsmål" eller ved at vælge et foreslået næste skridt, hvis de vil dykke dybere ned. Konteksten overføres fra det ene spørgsmål til det næste.

Det er drevet af noget af Googles mest sofistikerede LLM-forskning til dato, herunder en ny generel model kaldet PaLM 2 og Multitask Unified Model (MUM), som Google bruger til at fortolke adskillige former for medier.

Med Googles Shopping Graphs 35 milliarder produktopslag har denne innovation også en stor positiv indvirkning på onlineshopping. Den tilbyder kondenseret produktinformation, som f.eks. anmeldelser, vurderinger, priser og fotografier, for at hjælpe dig med at træffe mere informerede købsbeslutninger.

Brugerne får adgang til de nyeste og mest pålidelige resultater, som er muliggjort af Shopping-grafer. Google har den største samling af produkter, sælgere, mærker, anmeldelser og lagerbeholdninger, der konstant ændrer sig, med mere end 1,8 milliarder poster, der opdateres hver time.

Google har også erkendt værdien af reklamer, når det gælder om at hjælpe forbrugerne med at finde relevante produkter og tjenester. Derfor vil der fortsat blive vist reklamer på bestemte steder på søgesiden.

Brugere, der har abonneret på Søg i laboratorier vil få e-mail-advarsler, når disse nye generative AI-værktøjer bliver tilgængelige. Alle, der er interesserede i at deltage, kan gøre det ved at gå til Labs-ikonet i den seneste Google-app eller på desktop-versionen af Chrome.

Ifølge Google kan indskrevne brugere forvente hurtigere emneforståelse og øget produktivitet på arbejdet takket være styrken ved generativ AI i Search.

Google udtalte i en blogindlæg"Dette eksperiment er vores første skridt i retning af at tilføje generativ AI til Search, og vi vil lave mange opdateringer og forbedringer over tid."

Deltag i fremtiden


TILMELD DIG I DAG

Klar, kortfattet, omfattende. Få styr på AI-udviklingen med DailyAI

Jay Parmar

Jay er teknisk skribent og kandidat i datalogi. Han har længe været AI- og ML-entusiast og skriver for forskellige platforme som HashDork og TutorialsPoint. I fritiden forenkler Jay teknologi og arbejder som freelancer.

×

GRATIS PDF EKSKLUSIVT
Vær på forkant med DailyAI

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få eksklusiv adgang til DailyAI's seneste e-bog: 'Mastering AI Tools: Din 2024-guide til forbedret produktivitet'.

*Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du vores Politik for beskyttelse af personlige oplysninger og vores Vilkår og betingelser