Pathlight revolutionerer kundeinteraktion med Pathlight CI

16. juni 2023

Pathlight har fundamentalt ændret samtaleanalysefeltet ved at introducere et revolutionerende produkt kaldet Pathlight Samtale-intelligens (CI). Med Pathlight CI kan virksomheder nu studere kundeinteraktioner på et menneskeligt niveau ved hjælp af de mest potente sprogmodeller, der findes.

Administrerende direktør for Pathlight, Alex Kvamme, siger, at "de fleste organisationer kun har indsigt i mindre end 5% af diskussionerne, på trods af at de daglige interaktioner er der, hvor de vigtigste forretningsindsigter og kundeklager opstår. Sandheden er, at man ikke kan ændre noget, man ikke kan se. Ved at give kundevendte teams mulighed for at identificere og håndtere problemer hurtigt og ved at tilbyde uovertruffen indsigt i udviklingsmønstre, udfylder Pathlight CI dette informationshul."

Kvamme tilføjer: "Vi skabte Pathlight CI for at løse et grundlæggende spørgsmål: Hvorfor kontakter mine kunder mig i det hele taget, og hvad har de brug for fra mig for at forbedre deres oplevelse? Vi var kun lige begyndt at skrabe i overfladen af, hvad der er muligt før Pathlight CI."

Ved at udnytte banebrydende store sprogmodeller kombinerer Pathlight CI den menneskelige analyses grundighed med maskinlæringens hastighed og skalerbarhed.

Dette banebrydende system, der gør brug af transfer learning, transformerarkitektur og adskillige LLM'er, kan analysere data på niveauer, der aldrig har været mulige før, da det kan forstå nuancer i sprog og kontekst, som typiske ML-teknikker ikke kan.

En multi-LLM-backend, der gør brug af både offentligt og privat hostede modeller, er kernen i Pathlight CI. 

Uden krav om uddannelse gør Pathlight CI det muligt for virksomheder at optage, opsummere, tagge og klassificere hver eneste kundesamtale på tværs af alle kanaler. 

Virksomheder kan udnytte den til at få indsigt i realtid, overvåge tendenser og basere beslutninger på data. Derudover giver løsningen individualiseret coaching, hvilket giver mulighed for fokuseret feedback og den bedste service.

Vigtigheden af Pathlight CI ligger i dens evne til at svare på udfordrende, afgørende kundeforespørgsler. Virksomheder kan få afgørende indsigt gennem dybtgående analyser, der går ud over simple spørgsmål og fuldt ud forstår kundernes krav og mål. Deres evne til at levere fremragende service og med succes opfylde kundernes forventninger forbedres af deres øgede forståelse.

Deltag i fremtiden


TILMELD DIG I DAG

Klar, kortfattet, omfattende. Få styr på AI-udviklingen med DailyAI

Jay Parmar

Jay er teknisk skribent og kandidat i datalogi. Han har længe været AI- og ML-entusiast og skriver for forskellige platforme som HashDork og TutorialsPoint. I fritiden forenkler Jay teknologi og arbejder som freelancer.

×

GRATIS PDF EKSKLUSIVT
Vær på forkant med DailyAI

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få eksklusiv adgang til DailyAI's seneste e-bog: 'Mastering AI Tools: Din 2024-guide til forbedret produktivitet'.

*Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du vores Politik for beskyttelse af personlige oplysninger og vores Vilkår og betingelser