Metas vision: Generativ AI i kernen af alle produkter, bekræfter Zuckerberg

9. juni 2023

Mark Zuckerberg, CEO for Meta, kom med banebrydende erklæringer om den potentielle inkorporering af generativ AI i virksomhedens mange forskellige produkter under det med spænding ventede Q1 earnings call.

Zuckerberg sagde: "Brugeroplevelsen vil blive revolutioneret af denne smarte innovation, som helt sikkert vil begejstre tech-fans overalt."

Zuckerberg bekræftede sit faste engagement i at skubbe grænserne for AI-teknologi, da han sagde: "Vores primære fokus inden for AI drejer sig om at udvikle robuste grundmodeller, der vil åbne op for et utal af nye muligheder, herunder det revolutionerende potentiale i generativ AI."

Han sagde med stor begejstring: "Det banebrydende arbejde, vi udfører lige nu, vil påvirke alle aspekter af vores enorme økosystem. Jeg glæder mig til at dele de enestående fremskridt, vi vil offentliggøre i de kommende måneder."

Styrken i Facebook- og Instagram-reklamer og -opslag vil blive øget af Metas intensive udforskning af generativ AI-integration med deres visuelle produktionsværktøjer. For yderligere at bane vejen for fordybende oplevelser i den nærmeste fremtid undersøger firmaet aggressivt video- og multimodale interaktioner. 

Under et interview med Nikkeihavde Meta CTO Andrew Bosworth allerede givet læserne et smugkig på de fantastiske generative AI-drevne værktøjer til oprettelse af annoncer.

Zuckerberg demonstrerede de fantastiske kræfter i LLM-drevne AI-bots på en overbevisende måde. Disse agenter glæder brugerne med deres evne til at hjælpe og underholde dem ved at have særlige identiteter og færdigheder.

Med et mål om at sprede deres tilstedeværelse på tværs af hele Meta-familien, herunder flere applikationer, forbrugerartikler og det betagende metaverse, ønsker Meta først at bringe disse AI-agenter til velkendte beskedtjenester som Messenger og WhatsApp.

Som en del af sin dedikation til løbende udvikling skabte Meta Agent's Playground, en unik, eksperimentel grænseflade, der drives af den fantastiske LLaMA-teknologi.

Via denne platform kan forbrugerne kommunikere med AI-bots og komme med indsigtsfulde input, der kan hjælpe virksomhedens systemer med at blive bedre.

Men indarbejdelsen af AI-drevne forslag i Instagram Reels har allerede vist Metas dedikation til at levere banebrydende AI-oplevelser til sin store brugerbase.

En nylig Reuters artikel fremhævede Metas ihærdige forsøg på at indhente det forsømte inden for AI-venlig hardware, hvilket resulterede i et stort initiativ, der havde til formål at styrke virksomhedens AI-infrastruktur.

Den imponerende kvartalsvise stigning i kapitaludgifter på over $4 milliarder fremhæver Metas løbende engagement i at fastholde sin førerposition inden for AI-innovation.

Det er vigtigt at huske, at Metas innovative inkorporering af generativ AI ikke skal fortolkes som en afvigelse fra deres høje metaverse mål. 

Zuckerberg er på den anden side overbevist om, at Meta kun vil være i stand til at opretholde sine enorme investeringer på flere milliarder dollars i mixed reality-oplevelser ved hjælp af generativ AI.

Brugerne kan nemt skabe avatarer, genstande, planeter og endda kode, hvilket udvider metaværelsets potentiale.

Som svar på den seneste udvikling i branchen har Zuckerberg informeret Metas medarbejdere, at han var ligeglad med Apples Vision Pro-headset. Han understregede de lave omkostninger ved deres produkter som Metas konkurrencefordel.

Han henledte især opmærksomheden på den længe ventede Quest 3-hovedbeklædning, som bliver tilgængelig senere på året til en rimelig pris på $499.

Deltag i fremtiden


TILMELD DIG I DAG

Klar, kortfattet, omfattende. Få styr på AI-udviklingen med DailyAI

Jay Parmar

Jay er teknisk skribent og kandidat i datalogi. Han har længe været AI- og ML-entusiast og skriver for forskellige platforme som HashDork og TutorialsPoint. I fritiden forenkler Jay teknologi og arbejder som freelancer.

×

GRATIS PDF EKSKLUSIVT
Vær på forkant med DailyAI

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få eksklusiv adgang til DailyAI's seneste e-bog: 'Mastering AI Tools: Din 2024-guide til forbedret produktivitet'.

*Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du vores Politik for beskyttelse af personlige oplysninger og vores Vilkår og betingelser